Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2010

Θα μου μάθεις...

Να ξεκινήσω μ ένα ευχαριστώ για τις ευχές σας. Το αίσθημα που μου δημιουργήσατε ήταν ανεκτίμητο και ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έλαβα... 

Γκρίζαρε η Αθήνα ή η ψυχή μου;Θα μου μάθεις να κοροϊδεύω τα χρώματα. Θα χάσω τη γνώση των πραγμάτων. Μπερδεύω τις Κυριακές με τις Δευτέρες και τις δεύτερες με τις κυρίες. Τους αλήτες με "τα γαμώ τα παιδιά" και το underground με το ρετιρέ. Κι αυτό μου το έμαθες εσύ. Εντάξει μ αρέσει η όλη φάση δε λέω, αλλά μάλλον στους γύρω μου καθόλου... Ξέρετε, αυτό που λένε "είμαστε αυτό που οι γονείς μας έλεγαν να μην κάνουμε παρέα" όχι μόνο ισχύει αλλά στην πραγματικότητα οι ταλαίπωροι γονείς δεν το γνωρίζουν καν! 

Θα μου μάθεις να κρύβω το βλέμμα μου και να κοσμώ τη σιωπή μου με αύρες... όμορφες,άσχημες,επιθετικές τρυφερές...ψεύτικες.Αιχμηρές... Ναι πάνω απ όλα αιχμηρές σαν τα σπαθιά που σκίζουν το υποσυνείδητο μου. Θα καθόμαστε στις αμήχανες αδρανείς στιγμές μας να διαβάζουμε τα βλέμματα των περαστικών. Να με μαλώνεις που πίνω μπύρα και να το παίζω αδιάφορη. 

Ένα όμορφο απόγευμα θα προσπαθήσεις να μου μάθεις να αναπνέω και θα γελάω. "Μα ξέρω ν αναπνέω". Θα μορφάσεις απογοητευμένος και θα γελάσω ακόμα πιο δυνατά. Μπορώ να γίνω απίστευτα σπαστική σωστά; Ναι σωστά μη χαμογελάς καθόλου. Θα το πάρεις απόφαση οτι δε μ ενδιαφέρουν τα όσα λες. WRONG. Θα σ αφήσω να το πιστέψεις. 

Θα μου μάθεις να αισθάνομαι τον αέρα... τον κόσμο. Θα σε δω να στηρίζεις τον ουρανό και να κρατάς τη γη και θα θαυμάσω την αυτοσυγκέντρωσή σου. Δεν παίζει να το καταφέρω εγώ όλο αυτό. Είναι όμορφο θέαμα βέβαια. Θα μου μάθεις τόσα πολλά ακόμα. Θα σου δείξω ότι δε με νοιάζει. Θα πιστέψεις ότι βαριέμαι. Θα νομίζω ότι σε πείθω. Θα μου μάθεις να μη λέω ψέματα... Θα γελάσουμε παρέα. 

Είναι όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο να λές τα πάντα έτσι δεν είναι; Να γελάς. Να μαθαίνεις. Να παίζεις. Η εποχή μας μοιάζει με ζούγκλα. Οι σχέσεις μ ερήμους. Τα λόγια με οράματα. Αλλά ξέρεις... Δε φοβάμαι. Θα μου μάθεις να ξεχωρίζω μια όαση....

Κινητά γαμάτα.... Σχέσεις γάμα τα... Αλλά θα επιβιώσουμε. 





11 ταξίδεψαν μαζί της:

Ανώνυμος είπε...

Μπύρα?
Α πα πα...

Και δεν τη δίνεις και από εδώ? :P

elena porcupine είπε...

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις κάποιον δίπλα σου και να μαθαίνεις πράγματα!!!Τί όμορφα λόγια μέσα στη νύχτα!!!Κι είμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή, σαν να το μοιράζοαι μαζί σου...Να ΄σαι καλά...

ΥΣ.Λατρεύω τον Παυλίδη...Έλα την Πέμπτη να τον δούμε παρέα!

Skouliki είπε...

και τα πιο απλα συναισθηματα τα γραφεις με εναν τροπο πολυ smooth

Raven είπε...

Τέτοια άτομα είναι για να τα κρατάς δίπλα σου... Για πάντα! Πίστεψέ με. Δεν χάνεις ποτέ. :)

Φιλί

Roza. είπε...

Όμορφο.. Είναι σπουδαιο το να μπορείς να μαθαίνεις καινουρια πράγματα σαν αυτά..

Dreamy Cloud είπε...

Καιρό είχα να περάσω από τα μέρη σας!!
Τέτοια άτομα στη ζωή μας δύσκολα και σπάνια βρίσκονται και παραμένουν σε αυτή.. Να το χαίρεσαι και να το ζείς!! :) Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Libertas είπε...

Εύχομαι να τα μάθεις όλα...

Φιλάκια καρδια μου!

*Κορίνα* είπε...

Αχ κοριτσάκι μου.. Έρωτας μου μυρίζεται.. Λάθος κάνω? Είναι πραγματικά υπέροχο να έχεις κάποιον εκεί, δίπλα σου, να είναι έτοιμος κάθε στιγμή να σου μάθει τα πάντα, να είναι εκεί για σένα... Να το ζήσεις όσο δεν πάει! Φιλάκια!!

Ginny είπε...

Αγαπημένη μου Εστέλλα,
Πρώτα από όλα απολογούμαι. Τελικά δεν την είχα διαβάσει!
Είναι όντως καταπληκτικό να έχεις έναν άνθρωπο να μοιράζεσαι τα πάθη και τις διαθέσεις σου, τις καλές και τις κακές.
Τώρα κατά πόσο είμαστε αυτό που έλεγαν οι γονείς μας να μη γίνουμε δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι όλο με αυτά τα ''τυπάκια'' κάνουμε παρέα!
Και αφού το λατρευτό μσν με ενημέρωσε ότι αποσυνδέθηκες να σε χαιρετήσω και να σου ευχηθώ καλό Ιούνιο και καλές ζέστες!!;)
Φιλιά πολλά γλυκιά μου, εις το επανιδείν !!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Σου εύχομαι να έχεις πάντα κοντά σου τα άτομα που θέλεις και έχουν κάτι να σου προσφέρουν, για το αντίθετο δεν το αναφέρω καν, εσύ πάντα προσφέρεις σε όσους σε ξέρουν.
Επίσης να σου απονείμω ένα βραβείο φιλίας.
την καληνύχτα μου.

Marian είπε...

Πάρα πολύ ωραίο κείμενο, θέλω να σου απονείμω κι εγώ ένα βραβείο!