Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

Αποχαιρετισμός

Την καλησπέρα μου σε όλους. Αύριο φεύγω, ξεκινάνε οι διακοπούλες μου και είπα να σας χαιρετήσω.
 Εύχομαι πραγματικά να περάσετε τέλεια ο,τι και να κάνετε όπου και να βρεθείτε. Θα μου λείψετε πάρα πολύ... Σε ένα δεκαπενθήμερο περίπου θα επιστρέψω βέβαια γεμάτη ιστορίες και όνειρα να σας εξιστορήσω...

Ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στη θάλασσα και ν απομακρυνθώ απ όλα όσα με κουράσανε στην πολυαγαπημένη μεν, στρεσαρισμένη δε Αθήνα. Μερικές φορές έχουμε ανάγκη και λίγη ερημιά για να κατευνάσουμε τα πάθη που μας βασάνισαν και μας βασανίζουν. Σωστά;


Άκυρο 1: Ο τρόπος που άγγιξαν τα χείλη σου το δέρμα μου με άφησαν σέκο... Αν δεν σ εμπιστευόμουν θα έλεγα οτι θες να με μεθύσεις με τις αψυχολόγητες κινήσεις σου ορισμένες φορές... Αν μη τι άλλο έχω κολλήσει πια μαζί σου... Το έχεις καταλάβει άραγε; Νίκο σ αγαπώ! 
Ακυρο 2: Είμαι η μόνη που θέλει να σπάσει το Τζωρτζάτο στο ξύλο; Τί γλοιώδης τύπος Θεέ μου... 
Άκυρο 3: Μια καλή πράξη ή μια γλυκιά κίνηση προς εκείνον που σε αντιπαθεί είναι η σκληρότερη εκδίκηση. Αποδεδειγμένο και πλήρως αθώο. 


Σας ευχαριστώ που με διαβάζετε, που ταξιδεύετε μαζί μου και ονειρεύεστε... Τί αξία έχουν τα όνειρα όταν δεν μπορείς να τα μοιραστείς; Καλό καλοκαίρι λοιπόν φίλοι μου. Να προσέχετε... Σας φιλώ γλυκά. À bientôt! 
Με αγάπη, 
Η φίλη σας Estella. 


Αφιερωμένο σε όλους σας....