Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

Κλόουν (Locura recurre todita mi piel)

Είμαι ένας κλόουν διαφορετικός απ όλους τους άλλους. Το γυαλί σαν κοιτάω λίγο κλαίω γελάω και μετά ένα ρίγος με πιάνει τρελό. Δεν είμαι θλιβερά χαρούμενος, είμαι χαρούμενα θλιμμένος και οι άλλοι κλόουν με ανατριχιάζουν.

Είμαι ένας κλόουν με νεύρα με αγάπη και μίσος και εντάσεις και φωνές και βαψίματα αστεία. Από θρίλερ δε βγήκα κι όμως αμέτρητες φορές φαντασιώθηκα πως κρατούσα ένα μαχαίρι πασαλειμμένο με αίμα καυτό.

Είμαι ένας κλόουν με τις διαστροφές μου και τις αγωνίες μου. Είμαι μόνος κάποιες φορές. Δε μ αρέσει να μαι μόνος και τον κόσμο κάνω να γελά. Αισιοδοξώ και αιδιοδοξώ περί λαγνείας και πόθου μαινόμενος. Σχεδόν περιπλανώμενος.

Είμαι ένας κλόουν λογοτέχνης γλωσσολόγος και φταίχτης της παρουσίας της απουσίας του αοράτου βασιλέως. Βασιλέως το βασίλειο του αλκοόλ το κάστρο και λίγο της ψύχωσης της εμμονικής μου διαστροφής αυτοκράτωρ φιλοσοφώ τα φιλοσοφήματα του άδειου ποτήριου της μαλάκινσης που δέρνει τον διπλανό και μελανιάζει εμέ.

Ω βάσανα της τρέλας και της μέθης! Δαίμονες της ειρωνείας και του φθόνου ψήγματα σε χαμόγελα περιπαιχτικά βασανιστικά ενοχλητικά το θάνατο σας εύχομαι μην τον εννοώντας. Το συντακτικό μου καταριέμαι κάθε τόσο στο βωμό ενός έρωτα ασαφή. Διότι τι είμεθα παρά έρμαια μιας ακράδαντης ασυνεννοησίας και αναγνώσματα τερατογεννημάτων και αρρώστων φαντασιώσεων κύριοι; Κυρίες;

Είμαι ένας κλόουν που δε κοιτάζει το ρολόι όταν τον κοιτούν κι όταν πίνει ξεχνά την ύπαρξη του χρόνου. Είμαι μια κενή θέση που δε γεμίζει κι όταν γεμίσει αδειάζει από τα ξερατά μιας ζωής που κανείς δε με ρώτησε αν θέλω. Και ναι είμαι και λίγο πεισματάρης κλόουν. Λίγο γελοίος κάποιες φορές. Σκέφτομαι και σ άλλες γλώσσες και κάνω σαρδαμ. Παντού. Αλήθεια. Είμαι ένας κλόουν αδέξιος λίγο χαμένος λίγο... λίγο εκτός.

Είμαι ένας κλόουν που δεν αντέχει την ψύχρα κι ας έχει μάθει να την κρατά για ασπίδα. Είμαι ένας κλόουν πιο τρελός από ψυχίατρο. Είμαι ένας κλόουν κακός και εκδικητικός. Σχεδόν ψυχεδελικός. Είμαι... Είμαι ένας κλόουν άρρωστος. Είμαι.... Σε trance....



ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ



No me acuerdo lo que paso
Ni me di cuenta ni que me pico
Todo da vueltas como un carrusel
Locura recurre todita mi piel

Wake me up before I change again
Remind me the story that I won´t get insane
Tell me why it´s always the same
Explain me the reason why I´m so much in pain

Before I change again...
Remind me the story that I won't get insane
Before I change again...
Remind me the story that I won't get insane

Insane(5x), I'm Becoming Insane!!!