Τρίτη, Ιουλίου 28, 2009

Backspace

Yπάρχουν λόγια που θες να πείς απελπισμένα... αλλά ένα καταραμένο κουμπάκι... μπορεί να τα σβήσει όλα.

Με θυμάσαι; Ήσουν εκείνος που άκουγες τους φόβους μου τις νύχτες. Ήμουν εκείνη που σου έλεγα οτι όλα θα πάνε καλά. Θυμάσαι; Όταν η οργή μέσα μου ξεχύλιζε και με έτρωγε σαν το φίδι, ήσουν εκεί να με κάνεις να γελάσω. Γιατί; (backspace)

Θέλω να σου πώ παρα πολλά. (backspace)
Έφυγα απο τη ζωή σου όπως ακριβώς το ζήτησες. (enter) Σε βλέπω μόνο μέσα απο μια γυάλα. Σε παρατηρώ απο μακριά. Γιατί μάτια μου; Αφού εγώ σου έκανα κακό, τώρα που έφυγα... γιατί δε γελάς; (backspace) Τι σου συνέβη καρδιά μου; (backspace)

Δε θα σου πώ οτι μου λείπεις φυσικά (enter) Αν και μου λείπεις αφόρητα (backspace). Και γώ πονάω. Αλλά η ιδέα οτι πονάς και δε μπορώ να βοηθήσω με πονάει περισσότερο. (backspace)

Θυμάσαι που γελούσαμε με τις ανησυχίες μας; (backspace) Θυμάσαι που κάποιες νύχτες ταξιδεύαμε με μουσική και άλλες απλά με τα λόγια μας τα ίδια; (backspace)

Και τώρα; Εχθροι ε; (enter) Για ενα παιχνίδι; (backspace) Σου ζήτησα συγνώμη. (enter) αλλα μην ξεχνάς οτι και σύ με πλήγωσες. (backspace)

Δε θέλω να σε ξεχάσω και δεν το έκανα. Αν παίρνω το θάρρος να μιλήσω για σένα ξανά είναι γιατί αισθάνθηκα οτι κάτι μέσα σου σε καίει. (backspace)
Ξερεις πως μπορείς να με βρείς. (enter)
Ξερω οτι δε θα το κάνεις. (backspace)
Θα μαι εδώ όμως. Να το θυμάσαι. (enter) Eίμαι αόρατη σκιά στη ζωή σου. Είναι στο χέρι σου ξέρεις να με φέρεις πίσως ή απλά ν ανάψεις ένα φωτάκι και να εξαφανιστώ.

Να θυμάσαι... Όσο άσχημα κ αν φαίνονται τα πράγματα, το χαμόγελο σου είναι πολύτιμο. Ακόμα και αν δε μπορώ πλέον καρδιά μου να το μοιραστώ μαζί σου... Σκέψου... Πόσο αξίζεις. Πόσο γλυκιά μπορεί να γίνει η ζωή σου αν το θέλεις... Εύχομαι ο,τι καλύτερο. Και να θυμάσαι να ονειρεύεσαι. Εψαχνες την μαγεία σε λάθος μέρος μάτια μου. Στην ψυχή σου έπρεπε να κοιτάξεις. (enter)


θυμάσαι; :)