Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2010

(K)afro Girlz

Δεν υπάρχει καλύτερος πρωινός καφές από εκείνον που είναι πνιγμένο στην καφρίλα με ένα φιλαράκι. Φυσικά, η διαδικασία της καφρίλας μόνο με την βαθύτατη και σκληρότατη (no sexual implication intented) διαδικασία της φιλοσοφίας θα μπορούσε να συγκριθεί. Έτσι, yo y mi hermana caliente, φτάσαμε σε διάφορα ερωτήματα και αντιμετωπίσαμε πολλά ψυχοκοινωνικοηθικολογικά ζητήματα. Συνοψίζοντας

1) Τα Περιστέρια έχουν νοημοσύνη. Μην τα υποτιμάτε. Σήμερα μετά από μια ιδιαίτερα έντονη οπτική επαφή με τον Ιάκωβο, κατάλαβα ότι ποτέ δε θα βρω άντρα να με συγκινήσει τόσο. Ιάκωβε... Ελπίζω να τα ξαναπούμε, ο έρωτας μου για σένα είναι αγνός και άσπιλος. Κι ας έχεις πάρκινσον. (Απορία, γιατί τα περιστέρια κουνάνε τα κεφάλια τους σαν τον 50 cent όταν περπατάνε;)
2) Γιατί ο κόσμος φωνάζει όταν δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου; ε; Σύμφωνα με μελέτες του U (undead) C (corky) L (losers) A (of America) University, η ανταπόκριση του εγκεφάλου στους αριθμούς απαιτεί μια συγκεκριμένη ισχύ σε Db, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι φοιτητές των "Θετικών" επιστημών κινδυνεύουν από κόφωση στα ΤΡΙΑΝΤΑΑΑΑΑ. No offence vegies. Αγαπώ τη βλάστηση :P
3) Όταν περπατάς με το αγόρι σου στο δρόμο χέρι χέρι, και δε θες να πέσεις πάνω σε δυο, πανέμορφες, γλυκούλες και ΤΟΝΙΖΩ σοβαρότατες κοπέλες, δεν είναι αναγκαίο φίλη μου να τον τραβάς σαν να ναι κανίς. Υπάρχουν πάντα κάφροι σαν εμένα που θα σου τη σπάσουν την επόμενη στιγμή. Μπετούγια.
4) Η προωθητική καμπάνια των πολιτικών αρχηγών των περιφερειών και των δήμων της Ελλάδας μπορεί εύκολα να προκαλέσει ατυχήματα. Γλιστράνε τα fucking assχαρτα! Προσοχή λοιπόν!
5) Nerds are hot.
6) Ξεκινάω δημοσκόπηση για να δω πόσους άντρες εκφράζει το ρητό "Δε μπορώ να περπατήσω με κρατάν...τα αρχεία πίσω" Λοιπόν; Any volunteers? Ελάτε παιδιά κερνάω βυσσινάδα και cookies στο τέλος κάθε συνεδρίας.
7) Θέλω να τραβήξω μια τζιβιασμένη τούφα. Τι πρέπει να κάνω γι αυτό; Είναι ανωμαλία; Θα πεθάνω;
8) Ο Χριστός θα μας σώσει.
9) Τα παντεσπάνια έχουν καμία σχέση με την Ισπανία; pan de spani(a);
10) Παρακαλούνται όλα τα δεκαπεντάχρονα να σταματήσουν να ντύνονται σαν τσόλια και να αφιερωθούν στο διάβασμα τους. Damn bitches, μας παίρνετε τις δουλειές. :P

Σημείωση: Τώρα που όλοι οι ψυχολόγοι με αποφεύγουν, τι πρέπει να κάνω;

Αυτά τα ολίγα για να χάσετε πάσα ιδέα.

Και κάτι τελευταίο, προκειμένου να βγείς ζωντανός απο την ζούγκλα της Ελλάδας, είναι απαραίτητο να φτάσεις στο τελευταίο επίπεδο του Σταρχιδισμού.

Χαιρετώ,
Η Φίλη σας,
Estella