Κυριακή, Αυγούστου 22, 2010

Δεν φτάνεις.

Δεν είσαι αρκετός. Ποτέ δε θα σαι. Πάντα κάτι παραπάνω. Το ζητάνε, το δίνεις και θέλουν κι άλλο...
Και μετά; Μετά πορώνεσαι και παλεύεις κι άλλο. Σπουδάζεις κι άλλο, κάνεις μεταπτυχιακά, σεμινάρια, πιάνεις του στόχους σε συγχαίρουν σήμερα. Αύριο σαν να μην έγινε. Αύριο, νέοι στόχοι ψηλότεροι. Φτάσε τους. Μπορείς;

Πας σπίτι και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Το χειρότερο κριτή. Σε κοιτάει τον κοιτάς. Η Tv απαραιτήτως στο άλλο δωμάτιο να παίζει. Χαμογελάς και σκέφτεσαι είμαι ντάξει. Θα μαι καλά. Μάτια καρφωμένα στο πάνελ. Διαστολή... Διαστροφή. Δεν είσαι αρκετά ξανθιά ξαφνικά. Δεν είσαι αρκετά γυμνή τελικά. Δεν είσαι αρκετά χαμογελαστή. Δεν φαίνεται ο σκελετός σου. Είσαι ένα τίποτα ξαφνικά. Και το σημαντικότερο, δεν κούνησες κώλο στη Μύκονο. Δεν φτάνεις σου λέω. Ξαφνικά το είδωλο αγριεύει. Τρέχα υπάρχει ελπίδα. Κοίτα πόσες χοντρές, κουτσές, στραβές, γίνανε θεάρες εν μία νυκτί με τη βοήθεια ειδικευμένων επιστημόνων φυσικά. Πρώτα money. Επενδύσεις σε ρούχα, παπούτσια καλλυντικά για τους κάλλους που απέκτησες. Δεν είσαι αρκετή. Και πάλι δεν είσαι.

Ε ψιτ εσύ. Ναι ναι εσύ παλικάρι μου. Τον βλέπεις τον μπρατσωμένο, άτριχο σαχλαμάρα; Ε, αν δεν γίνεις έτσι δε θα βρείς ΠΟΤΕ γκόμενα. ΠΟΤΕ όμως... Δεν φτάνει αυτό που είσαι. Γίνε και συ κάτι άλλο. Χαπακώσου, πλήρωνε συνδρομές, διάβαζε γυναικεία περιοδικά ξυραφάκι, αποτριχωτικές λιώσε λέμε. Δε φτάνεις και πάλι. Τι γιατί; Γιατί τον έχεις μικρό. Τον εγκέφαλο ρε ζώον. Και συ και αυτή η απο πάνω.

Δε φτάνεις. Και ποτέ δε θα φτάνεις και δε θα σαι αρκετός αν δεν συνειδητοποίησεις οτι αυτό που σου πλασάρουν υπάρχει για να μην βλέπεις αυτά που σου βουτάνε και σου στερούνε. Ζήσε με όνειρο μια mercedes. Λες και θα την πάρεις μαζί σου. Ζήσε με το όνειρο να γίνεις Καριά, λες και θα γίνεις και ποτέ.

Κόμπλεξ, ένας κόσμος γεμάτος κόμπλεξ. Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν τα βλέπαμε όπως είναι. Χωρίς τις διόπτρες που πλασάρουνε... Και φυσικά, δε φταίνε αυτοί. Αυτοί πουλάνε. Εσύ φίλε μου, γιατί αγοράζεις;

Όμορφος κόσμος...Απο πλαστικό φτιαγμένος... I m a barbie girl... In a barbie world...

Φιλικά πάντα...
Η Estella σας