Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2009

Why so serious darling?

It's just a game...C'me on...

Αχ αυτή η φιλία... Οχι το εννοώ, αχ!Αυτή η φιλία...! Είναι για γέλια είναι για κλάματα άλλα πάνω απ όλα προσφέρεται για να της τραβήξεις ένα ωραιότατο Χ. Μα πραγματικά τρία χρόνια κάνουμε παρέα και κατάφερες να βγάλεις όοολα σου τα απωθημένα μέσα σε τρείς μήνες.

Make your move...

Κοβόμουν για σένα και συ το μόνο που έκανες είναι να συγκρίνεσαι μαζί μου. ΓΙΑΤΙ; Μα ειλικρινά αυτό σ έκανε να υποφέρεις δε το έβλεπες; Και τώρα τι; Προσπαθείς να μειώσεις εμένα; Δε μπορείς. Πραγματικά και δε το λέω με κακία. Θέλω να πιστεύω οτι είμαι ακομπλεξάριστος άνθρωπος.

Now I make mine....

Σοβαρεύτηκες απότομα μου φαίνεται και χωρίς λόγο. Θέλεις να τα τινάξεις όοολα στον αέρα και νομίζω τα καταφέρνεις άψογα. Εγώ γλυκιά μου έχω μάθει να γελάω με τον πόνο μου. Είμαι τρελή δε το αρνήθηκα ποτέ. Οπότε επέτρεψε μου να γελάσω με την κατάντια μας.


Moving on to...ξεκατίνιασμα

Συνεχίζω να γελάω καθώς πέφτεις χαμηλότερα. Μα είναι δυνατόν να βάζεις στο παιχνίδι ΚΑΙ υποκρισία. "Τι κάνεις γλυκούλα μου; Μου έλειψες;" Kidding me? Λέω να μην απαντήσω στο μηνυματάκι. Όχι γιατί φοβάμαι την επόμενη έκρηξη ανασφάλειάς σου. Αλλά πραγματικά να σου πώ τι; Οτι είμαι καλα; Οτι είμαι χάλια; Αφού δε σε νοιάζει! Ξεκατινιάσου μόνη σου.  Βαρέθηκα να καλύπτω ανασφάλειες.

Αυτή η σοβαροφάνεια μας έχει φάει. Γέλα λίγο. Καλό κάνει... Θα πονέσεις στο λέω αν συγκρίνεσαι με τους γύρω σου...  Δε χρειάζεται να προσπαθείς απλά να είσαι καλύτερος απο κάποιον άλλο. Πάλεψε να γίνεις καλύτερος για σένα. Όχι στο ντύσιμο, όχι στα μαλλιά. Στην ψυχή. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Ελπίζω να γυρίσει εκείνη η κοπελίτσα που θεωρούσα κολλητή μου σύντομα. Γιατί αυτό που έγινες είναι απλά σιχαμερό και θα σε βλάψει... Σου αφιερώνω αυτή την ανάρτηση γιατί νιώθω πίκρα. Ο πόνος έφυγε καιρό τώρα. Να σαι καλά...

~...End of jokE....~


C'me on people! Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει ανέκδοτο πλέον.  Γελάτε γιατί χανόμαστε...