Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2009

Τρελή όσο δεν πάει

Φίλτατε αναγνώστη,

Είναι φορές που αναρωτιέμαι τι κάνω εδώ. Τα δάχτυλα μου τρέχουν στο πληκτρολόγιο μου και γώ απλά μένω ν αναρωτιέμαι, γιατί δεν βγαίνω έξω να κάνω κάτι τρελό ή ηλίθιο.Χμμμμ για να σκεφτώ....κάτι σαν...εμ....





Μπααα...too much...άλλο άλλο...




Ακόμα μεγαλύτερη βλακεία. Αν το κάνω αυτό πάει έμεινα εκεί... :P Έλα κόψε την πλάκα και πές μου τι να κάνω...



Οκ... εντάξει αυτό είναι επίσης λίγο κάπως... ας τσεκάρουμε τις πιθανότητες να σκοτωθώ...χμμμ 100%. Oups wait! Θυμήθηκα δεν είμαι emo! Αρα... Πρέπει να βρώ κάτι άλλο...Πιο τρελό απ όλα αυτά μαζί... Ω ναι...ΦΛΑΣΙΑ:
Θα ζήσω τη ζωή μου μακριά απο την συμβατικότητα και το "πρέπον". Μακριά απο τη λογική όσων θεωρούν τα όνειρα χάσιμο χρόνου και τους εφιάλτες απλά κανόνες για μια "υγειή και δοκιμασμένα επιτυχημένη ζωή". Ποιοί τα λένε αυτά ε;  Οι ματσό; Οι πολιτικοί; Οι καθηγητές; Η κυρα Τούλα με τα ρόλεϊ στη γωνία; Όσοι βολεύτηκαν; Οι παλιοί χίπιδες; -Όχι ρε μάνα δε τα έχω πιεί...!

Όλοι μια ζωή κοιτάμε τι θα πεί ο κόσμος, τι θα πιστέψουν για μας, πως θα γίνουμε επιτυχημένοι και τελικά ερωτώ σας ζούμε; Ζούμε σύμφωνα με τα δικά μας τα θέλω;

Θα γίνω επαναστάτρια λοιπόν! Θα σπάω τα νεύρα όσων θέλουν να μου περιορίσουν τη ζωή και να μου τη βάψουν στο χρώμα που έχουν μάθει οτι έχει η fake λογική τους. Γιατί είναι fake η σοβαρότητα σας! Δεν ειναι σοβαρότητα είναι υποταγή! Πότε χαμογελάσατε επειδή κάποιος σας κοίταξε περίεργα; Πότε η λιώσατε στο γέλιο γιατί την κάνατε τη μαλακία και δε το μετανιώσατε; Πότε γίνατε ρεζίλι κύριε και κυρία καθώς πρέπει κοκκινίσατε αλλά όαν βρεθήκατε σε ένα άδειο στενάκι γελάσατε και είπατε "Μα τι χαζό που είμαι...!" Πότε ξυπνήσατε χεβιμεταλάδες και κοιμηθήκατε τραγουδώντας "θέλω να τα πιώ;" 





Επ! Τι μουντζώνεις φίλε μεταλά; Μια πλάκα κάναμε...

Η ζωή είναι μια μεγάλη τρέλα... Αντε και καλά γέλια να έχουμε.