Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

Στη Μαρία

Τέτοια ώρα αύριο θα ξέρεις τι έχει γίνει. Μπορεί να ναι θετικό οπότε μπράβο σου που τα κατάφερες να μείνεις ψύχραιμη και δυνατή. Αν πάλι όχι...

Μην ξεχνάς τι πραγματικά θέλω. Αν πάρεις αρνητική απάντηση μην πέσεις πάλι με τα μούτρα στον αρνητισμό και σ αυτά που ήδη έχω και δε μου αρέσουν. Μην το δεις πεισματικά και πεις "καλά είμαι εδώ που είμαι" γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι! Αλλιώς δε θα το έκανα όλο αυτό. Έχεις να φας πολλές κατραπακιές Μαράκι αλλά θα δεις, στο τέλος θα τα καταφέρεις!

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να σε αφήσει η αυριανή μέρα στην αβεβαιότητα. Που ξέρω ότι μου τη δίνει περισσότερο. Και τώρα δηλαδή μια ουδέτερη απάντηση με εκνευρίζει και μόνο που τη σκέφτομαι. Μπορεί να τη ζήσεις αλλά πρέπει να την αποδεχτείς. Θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Το ξέρω. Αρκεί να μην με ξεχάσεις. Μη ξεχάσεις τι πραγματικά θέλω. Τι πραγματικά θέλεις. Και σταμάτα να τους ακούς. Κακό μας κάνουν.

Λίγα λόγια από τον παρελθοντικό σου εαυτό. Μην το βάλεις κάτω. Το έχουμε και το αγαπάμε. Θα το παλέψουμε. Ο,τι κι αν γίνει. Στο υπόσχομαι.




2 ταξίδεψαν μαζί της:

Νυχτερινή Πένα είπε...

Τι είναι αυτό που θα γίνει σήμερα;
Εύχομαι να πάει όπως το θέλει η Μαρία, η παρελθοντική και η τωρινή!

Estella είπε...

Αφου ξέρεις... Δεν απαντώ ποτέ εδώ... Να σαι καλά.