Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

14/02/2012

Αγαπημένο μου ονειρολόγιο....

Μου αρέσουν τέτοιες μέρες. Οι άνθρωποι μοιάζουν κάπως πιο ζεστοί. Κρατιούνται χέρι-χέρι, ανταλλάζουν δώρα, αγκαλιάζονται... Είναι η μέρα τους και το διασκεδάζουν. Ξέρω τι θα μου πεις... Είναι η ημέρα των εμπόρων, η εκμετάλλευση ενός Αγίου που δεν είναι καν Έλληνας και μπλα μπλα μπλα... Φέτος δεν είδα και πολλά δώρα. Ίσως ένα λουλούδι ανά χείρας και ένα πεσμένο πέταλο μπροστά μου στο μετρό. Ένας κύριος το πατάει. Σαν να το σημάδευε. Τον κοιτάζω κουρασμένα. Ανταποδίδει απορημένος το βλέμμα. Δεν κατάλαβε. Σιγά μην καταλάβαινε. Το κόκκινο πέταλο έγινε μαύρο. Συνέχιζα να το κοιτάζω. Αυτή τη φορά με την ελπίδα ότι θα μπορούσα να ανιχνεύσω κι άλλα τριγύρω. Όχι. Ήταν μόνο.
Τι έλεγα; Ναι... Δώρα... Δώρα δεν είδα πολλά. Ούτε και βιτρίνες. Ίσως φταίνε τα νέα μέτρα λιτότητας. Ίσως ένα λουλούδι να μοιάζει ακόμα μεγαλύτερη σπατάλη. Με όλα αυτά... Χάσαμε και το χρόνο. Πότε έφτασε 14/2 ούτε και πρόλαβα να το καταλάβω...

Γιορτάζετε δε γιορτάζετε εύχομαι να στε ερωτευμένοι. Χαιρετώ.


4 ταξίδεψαν μαζί της:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ianos είπε...

Αν αγαπας ολες τις μερες τοτε παιρνει η μπαλα μαζι και αυτες των εμπορων!!! ;) Στεναχωρημενος και αδεκαρος ειναι ο κοσμος γιαυτο και μικρο το μεγεθος της γιορτης φετος!!!Τα φιλια μου!!! :)

V είπε...

Τι σημασία έχει estella μου...
Τα αληθινά συναισθήματα είναι από μόνα τους μεγαλειώδες δώρο, αγρός ολόκληρος από λουλούδια, γιορτή κάθε λεπτό της κάθε ημέρας !!!
:)

Ginny είπε...

Αγαπημένη Εστέλλα νομίζω ότι με νιώθεις!
Εγώ προσωπικά συμπαθώ πάρα πολύ τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αν και εξ' μαζικού ορισμού, δεν έτυχε να ''γιορτάζω'' μέχρι ΄σημερα τη μέρα αυτή. Για μένα, βέβαια, δεν είναι μέρα ερωτευμένων τόσο, όσο μέρα αγάπης γενικά! Και, φυσικά, πολλοί λένε για εμπορευματοποίηση, αλλά πειράζει να βγάλουν ένα δύο ευρώ παραπάνω τα μαγαζιά τη μέρα αυτή; Επίσης, το γνωστό επιχείρημα "η αγάπη πρέπει να γιορτάζεται και να εκφράζεται κάθε μέρα κτλ κτλ", που δε βρίσκω το λόγο να απαξιώνει μία μέρα αφιερωμένη στην αγάπη. Ας αγαπάς κάθε μέρα του χρόνου, απλά εξύμνησέ το στις 14 Φλεβάρη, τόσο πολύ σε ενοχλεί; ή γιόρτασε μία μέρα πριν βρε αδερφέ αν δε σε γεμίζει η όλη γιορτή!
Βρήκα κι εγώ την ανάρτησή σου να πω τον πόνο μου! :P Με συγχωρείς ειλικρινά!
Να έχεις πάντα αγάπη στην καρδιά σου γλυκιά μου Εστέλλα! :)
Φιλάκια!