Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2012

2012!!!

Αγαπημένο μου ονειρολόγιο, 

Μετά από αρκετά χρόνια εξόδων και κρεπάλης την πρωτοχρονιά εχθές έμεινα μέσα... Έτυχε. Βασικά... Έτυχε και πέτυχε! Ήταν από τις πιο ήρεμες και χαρούμενες πρωτοχρονιές που είχα ποτέ! Μέρες σ αυτήν ξεχωρίζεις τους ανθρώπους που σε αγαπάνε περισσότερο, που σε νοιάζονται και που σε στηρίζουν! Είναι όλοι εκείνοι που μπορεί να στέκονται κρυφά δίπλα σου μα που το ξεχνάς όταν είσαι στα κάτω σου... 

Είδα ανθρώπους να συναγωνίζονται για το ποιος θα στείλει πρώτος καλή χρονιά με τον πιο απρόσμενο να βγαίνει νικητής, τον εαυτό μου να το ρίχνει στο πιο γιορτινό Αγιωργίτικο του σπιτιού με την επακόλουθη ζαλάδα και βασικό συνοδευτικό τις...καραμέλες! Τα παράξενα όνειρα, τους άγγελους, τους δαίμονές μου να έρχονται να μου ευχηθούν και ένα πρωινό γεμάτο χαμόγελα και βασιλόπιτα! 

Αυτή τη χρονιά, τίποτα δε θα ναι το ίδιο... Το ξέρω και το νιώθω περισσότερο από κάθε φορά! Σας εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι σας στέρησε ο προηγούμενος. Να χαμογελάτε και να έχετε ζεστές ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες στιγμές! Συμβουλή: Μακριά από τηλεοράσεις κοντά σε ραδιόφωνα, πείτε ναι σε αγκαλιές και νιώστε ξεχωριστοί. Κι όπως λέει και μια από τις αγαπημένες μου ταινίες.... 

Love is actually all around! 

Οπότε ματάκια ανοιχτά!!! Χαιρετώ! 

xoxo
Estella.- 


12 ταξίδεψαν μαζί της:

Art. είπε...

Χρόνια πολλά Μαρία (επίτρεψέ μου...)! Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας και πάντα πράγματα που μας γεμίζουν. (:

Estella είπε...

Σου επιτρέπω και χαμογελώ στο άκουσμα του αληθινού μου ονόματος... Καλή χρονιά φίλη μου... :)

k.Mer είπε...

Άγγελοι και δαίμονες, χαρά και θλίψη, όνειρα κι εφιάλτες απαραίτητα συστατικά της ζωής...συνήθως τεντώνουμε το χέρι και πιάνουμε από το συρτάρι αυτό που έχουμε περισσότερη ανάγκη. Σου εύχομαι να βρίσκεις στην παλάμη σου γλυκά ψιχουλάκια κι αγγελικά χαμογελάκια κι ότι άλλο επιθυμείς. Καλή χρονιά φίλη Estella!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να ευοδώσει όλα τα σχέδια και τα όνειρά σου φίλη μου. Να βρεις όλα όσα ζητάς και να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη.

►Erevierax◄ είπε...

Κάλλιστη χρονιά, φίλη Estella!

Κατά τη διάρκεια αυτής προμηνύονται projects που ετοιμάζω εδώ και αρκετό καιρό, βγαλμένα κατευθείαν από τα σκοτεινότερα άδυτα της Τζιτζιχώρας.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να με σκεφτόσουν όταν έγραφες για εκείνους που βρίσκονται δίπλα σου, γιατί ξέρεις καλά πως είμαι από αυτούς! Αν πάλι όχι, τώρα το έμαθες!

Σ'αγαπάω πολύ! Καλή χρονιά να έχουμε! :)

Libertas

Estella είπε...

Τι όμορφη ευχή k.Mer μου... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο,τι καλύτερο να ευχηθώ και σ εσένα. Φιλάκια.

Estella είπε...

Καλή και δημιουργική χρονιά Νυχτερινή Πένα. Να σαι καλά, ευχαριστώ.

Estella είπε...

Άντε να δούμε αγαπητέ μου αυτοκράτωρ... Να σαι καλά. Καλή χρονιά.

Estella είπε...

Φυσικά και σε σκεφτόμουν καλή μου. Δεν ξέρεις πόσο σ αγαπάω; Αφού είσαι η καλύτερη μου φίλη.

kittaro είπε...

… τούτη τη χρονιά, τα ΠΑΝΤΑ θ’ αλλάξουν ριζικά!!! από παντού διαχέεται Φως… μακάριοι, όσοι το ‘χουν αντιληφθεί… όλα σου τα όνειρα, ευχές μου…

Estella είπε...

Καλό μου Kittaro... Να σαι καλά... :) Σε φιλώ.