Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2011

...

Καλό μήνα σε όλους....

Αόριστες σκέψεις, σύντομες αναμνήσεις, λάθη επικείμενα που ξέρω δε θα καταφέρω να αποφύγω και... τελικά; Νόμιζα ότι είχα λογική και πρέπει. Τώρα που ξεθώριασαν έτσι απότομα τι κάνω; Αποσιωπητικά...








Regrets collect like old friendsHere to relive your darkest momentsI can see no way, I can see no wayAnd all of the ghouls come out to playAnd every demon wants his pound of fleshBut I like to keep somethings to myselfI like to keep my issues strongIt's always darkest before the dawn

Ξέρω πως ότι κι αν γίνει, εγώ θα φταίω. Αλλά γιατί συνεχίζω τότε; 




8 ταξίδεψαν μαζί της:

Poisonous είπε...

Καλησπέρα, μπερδεμένη σε βλέπω. Και εγώ έκανα λάθος, και εγώ έφταιξα σε κάτι. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις, γιατί συνεχίζουμε. Η ελπίδα νομίζω πεθαίνει πάντα τελευταία.

Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεις γιατί είσαι άνθρωπος, είσαι νέα, έχεις αισθήματα και έχεις δικαίωμα στο λάθος!
Οι μηχανές εκτελούν ότι ΠΡΕΠΕΙ. Εμείς κάνουμε ότι ΝΙΩΘΟΥΜΕ!

Ποτέ μην νιώθεις άσχημα για τις επιλογές σου, ακόμα κι αν από αυτές δεν βγαινει κάτι καλό, ΕΣΥ κάτι θα μάθεις!

Φιλί γλυκό!
Libertas!

kittaro είπε...

όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος… και την επιλογή να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους… τους φίλους μας… για ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και να μοιραστούμε προβληματισμούς… ακόμη κι αν ενδεχόμενα είναι μακριά μας, ένα τηλεφώνημα αρκεί για να κάνει την αρχή.

Estella είπε...

Καλησπέρα... Υποθέτω δεν είναι ούτε η πρώτη η τελευταία φορά που καταλήγω τόσο μπερδεμένη. Θα πρεπε να το χα συνηθίσει και να έχω μάθει να επιστρατεύω την λογική μου. Υποθέτω... Δεν τα κατάφερα ακόμα... Φιλιά, ευχαριστώ.

Estella είπε...

Libertas, δεν υπάρχει πρέπει σίγουρα, μα τι γίνεται όταν δεν θες να πληγώσεις και κάποιον; Τότε μήπως έχεις χρέος να φερθείς σαν μηχανή; Μακάρι να σε βλέπω συχνότερα καλή μου. Ευχαριστώ.

Estella είπε...

Κίτταρο, νομίζω ότι είμαι τόσο χαμένη σ αυτό που ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ... Έχεις δίκιο, ίσως έτσι θα έπρεπε να γίνει. Αν μη τι άλλο θα φύγει ένα τεράστιο βάρος. Αν έχεις υποσχεθεί να το κρατήσεις μυστικό όμως;

Νυχτερινή Πένα είπε...

Μπερδεμένη bella Εστελλα; Ζύγισε τα πρέπει και δες αν πρέπει να τα υπακούσεις ή όχι. Να ακούς τα συναισθήματά σου, αλλά να μην τα αφήνεις να αναλαμβάνουν τον έλεγχο.Έχεις την κρίση και τη λογική να τα ξεχωρίσεις και να κάνεις αυτό που είναι το καλύτερο για σενα. Το ξέρω ότι τα έχεις, απλά είσαι ευαίσθητη και πολύ συναισθηματική, μην αφήσεις τον κόσμο να σε χαλάσει.
Φιλιά και να προσέχεις τον εαυτό σου.

Estella είπε...

Μπερδεμένη ως εκεί που δεν πάει. Αλλά, δε με νοιάζει πια...