Σάββατο, Δεκεμβρίου 11, 2010

Πραγματοκρίτης

Χιόνι 
Αν δεις να χιονίζει, χωρίς να είναι χειμώνας, θα σου τύχουν δυσκολίες. Βρώμικο χιόνι σημαίνει στενοχώρια και απιστίες ενώ, αντίθετα,  λευκό χιόνι είναι σύμβολο χαράς και αγνού έρωτα. Αν δεις να μαζεύεις χιόνι, θα φιλονικήσεις.


Αν από την άλλη, ανοίξεις τα μάτια, και δεις μικρές νιφάδες χιονιού να χαϊδεύουν την μπαλκονόπορτά σου, ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια δεύτερη ευχή... Αφού λοιπόν η πρώτη έπιασε... Τι να ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη;

Ακόμα νιώθω ζαλισμένη. Μέχρι και τα όνειρα μου χθες το βράδυ ήταν μεθισμένα. Τα θυμάμαι να κανουν κύκλους πάνω απ το κρεβάτι μου. Να μου ψιθυρίζουν διάφορα στ αυτιά... Το πρωί ήταν ακόμα πιο αλλόκοτο. Στην αρχή έμοιαζε σα να ξύπνησα σε ένα σύμπαν jellyfish. Ύστερα... Flashbacks...Ατέλειωτες εικόνες.... Και μου έρχονται τώρα, σε κάθε πλήκτρο που πατάω. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι... Συνέβησαν;

Και ναι, είμαι ακόμα εδώ... Αλλα σςς... Μεταξύ μας...

Η φίλη σας,
Estella

Σημείωση: Ντυθείτε καλά...
Σημείωση 2: Εσένα; Τί χρώμα είναι το χιόνι σου; 

13 ταξίδεψαν μαζί της:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω εδώ και καιρό τις αναρτήσεις σου. Έχεις την μαγική ικανότητα να ταξιδεύεις τον αναγνώστη μέσα απ' τα γραφόμενά σου. Γράφεις εξαιρετικά... Go on!!!!

Estella είπε...

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ... :) Χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι υπέροχη η ιδέα ότι κάποιος μπορεί να ταξιδέψει με τις σκέψεις σου. Όπως επίσης το οτι μπορείς να μοιραστείς πράγματα με αγνώστους. Και να σε νιώσουν. Καλό Σαββατοκύριακο φίλε/η μου.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και οι απαντήσεις σου είναι όμορφες, εύστοχες. Φαίνεσαι συγκροτημένο, ώριμο άτομο που ξέρει τι θέλει/ζητάει, αλλά μερικές φορές θέλει να ξεφεύγει απ' την πραγματικότητα. Να ταξιδεύει νοερά! Είσαι ξεχωριστή, διαφέρεις απ' τη μάζα, απ' όσο έχω καταλάβει. Χαίρομαι που σε γνωρίζω, έστω και με αυτόν τον τρόπο.
Συνέχισε να μας δημιουργείς όμορφα συναισθήματα μέσα απ' τις δημοσιεύσεις σου.
Να είσαι καλά, Estella!

XXX,
Αναστασία

Νυχτερινή Πένα είπε...

Μμμ να ζητήσεις μια καλή και γόνιμη χρονιά όπου όλα να πηγαίνουν καλά για ένα γλυκό κορίτσι σαν εσένα.
Και εδώ είχαμε χιονονιφάδες αλλά δεν το έστρωσε, κρίμα.
Να είσαι καλά και να προσέχεις. Πάντα φίλος σου.

Estella είπε...

Δε νομίζω να είμαι όλα αυτά καλή μου... Σίγουρα δεν ξέρω παράδειγμα τι θέλω. Ή μάλλον ξέρω τι θέλω, αλλά μιας και είμαι κυκλοθυμική το πρίσμα αλλάζει και έτσι οι επιθυμίες μου χρωματίζονται ανάλογα.
Η επιθυμία να ξεχωρίσεις από την μάζα νομίζω υπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Και όσο μπορώ να υποστηρίζω τη διαφορετικότητα μου, θα το κάνω.
Να σαι καλά και συ. Εύχομαι να γνωριστούμε καλύτερα στο μέλλον Αναστασία μου.

Χαιρετώ,
Estella.

Estella είπε...

Να μια πολύ καλή πρόταση, Νυχτερινή πένα σ ευχαριστώ! Θα μπορούσα στο γράμμα μου να το ζητήσω... Ούτε εδώ το έστρωσε εν τέλει... Αλλα μπορεί πάντα να το στρώσει αύριο :) Φιλάκια. :D

Ανώνυμος είπε...

Η επιθυμία του να διαφοροποιείσαι απ' τη μάζα μπορεί να υπάρχει στον καθένα μας, αλλά λίγοι είναι αυτοί που το καταφέρνουν ή προσπαθούν για να το επιτύχουν.
Κι εγώ το εύχομαι, Estella μου!

Nα έχεις ένα όμορφο βράδυ! :))

Ανώνυμος είπε...

Κι ένα τραγούδι από μένα, Estella!
Είναι απ' τα αγαπημένα μου... ελπίζω να σ' αρέσει!!

http://www.youtube.com/watch?v=M25LfMjghCU

προφήτηs είπε...

το χρώμα των ονείρων.... ή μήπως τα όνειρα βρίσκονται μέσα σε αυτό που θέλουμε, άρα το χιονι, γίνεται αυτόματα... ο πιο ονειρικος-παιδικος παραδεισος.. κ μια προσμονη, μαζι με τον αγιο του..

καλό βραδυ

Libertas είπε...

Δεν ξέρω τι χρώμα εχει το χιόνι μου αυτή την περίοδο.. είναι λίγο ανάκατο η αλήθεια ειναι. Ελπίζω πάντως το δικό σου να είναι λευκό!

Φιλιά!

Ginny είπε...

Xιόνι, χιόνι, χιόνι!
Πάντα συνδύαζα το χιόνι με τα όνειρα για κάποιο λόγο. Ίσως εξαιτίας της λευκότητας, της διαύγειας και της κάθαρσης. Όμως τι βλέπω όταν κοιτώ χιόνι να πέφτει; Ηρεμία. Τώρα τη συγκεκριμένη περίοδο δεν ξέρω τι χρώμα έχει. Θέλω να το βλέπω λευκό!
Φιλιά πολλά γλυκιά μου!

Ανώνυμος είπε...

MAGIKO TO KEIMENO SOU

Clem Lumen είπε...

Εστελλακι μου!
Οπως παντα υπεροχο κειμενο...
:)

Χρονια πολλα γλυκια μου!
Γεματα ελευθερια
αγαπη
υγεια
κ χαμόγελα!



Αγκαλιες και φιλια:)