Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2009

Αυτά τα μάτια σου...

Άλλο ένα βράδυ η λογική μου πολεμάει να κρατήσει τη σκέψη μου μακριά σου. Είναι πιο μάταιο και απο την προσπάθεια να μειώσω τους τρελούς χτύπους της καρδιάς μου κάθε φορά που είσαι κοντά. Δεν υπακούν τα θέλω της καρδιάς σε κανόνες της λογικής και ξέρω πως για πρώτη φορά επιθυμώ να βιώσω κάτι χωρίς τα "μη" και τα "πρέπει". Τί γίνεται όταν οι συνθήκες απαιτούν κανόνες όμως για να μην ξεφύγει η κατάσταση; Κάπου διάβασα οτι εμείς φτιάχνουμε τις συνθήκες... Δεν έχει σημασία... Σ αυτό το παιχνίδι όση βαρύτητα και να έχουν οι άγραφοι νόμοι της καθημερινότητας ένα λυπημένο βλέμμα κάνει τα πάντα να ξεχαστούν.

Έρωτας είναι... Να μαι δίπλα σου, να νιώθω την ανάσα σου και το ρολόι να τρέχει σα δαιμονισμένο. Να μιλάς και να καταβάλλω υπεράνθρωπη προσπάθεια να συγκεντρωθώ στα λόγια σου και να μη σκέφτομαι την χροιά της φωνής σου, ούτε τη ζεστασιά του δέρματος σου... Έρωτας είναι να κοιτάζω μέσα στα μάτια σου και να μην βρίσκω ούτε αρχή ούτε τέλος σ αυτό που νιώθω. Και τί είναι τελικά κάτι δίχως αρχή ή τέλος; Σίγουρα κάτι που δε μπορεί κάποιος εύκολα να το συλλάβει και άρα ίσως κάτι έξω απο τον κόσμο των αισθήσεων. Ή μήπως τελικά είναι εκείνος ο κόσμος των αισθήσεων που ξύπνησαν με ένα σου άγγιγμα; Αισθήσεις, παραισθήσεις σκέψεις και χαμόγελα στο κενό.

Το μυαλό μου έχει ξεφύγει εντελώς, για την καρδιά μου δε, αδυνατώ να βρώ λέξη. Φοβάμαι. Μην με παρεξηγείς, αλήθεια φοβάμαι. Κάποιες φορές απλά δεν μπορείς να πολεμήσεις το παρελθόν. Μένει σαν αγκάθι να τρυπάει το μέσα σου με την δικαιολογία να σε προστατέψει. Μιλάω σκληρά κάποιες φορές... Ίσως άθελα μου να σε πόνεσα σήμερα... Με συγχωρείς...
Είναι τόσα που θέλω να σου πώ... Τόσα πολλά που μπλοκάρουν στο μυαλό μου και το μόνο που βγαίνει είναι απλά ένα "Μου αρέσεις πολύ..." ή... "Μου λείπεις..." Ουσιαστικά δηλαδή ένας ασφαλής τρόπος να σου πώ "Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί σου Νίκο, θέλω να σε βλέπω συνέχεια..."

Μια απορία μόνο... Γιατί τα μάτια σου να έχουνε τέτοια αφοπλιστική δύναμη; Δεν θέλω να τα ξαναδώ ποτέ ποτέ λυπημένα... Χαμογελάς ε; Ετσι μπράβο μάτια μου. Θα τα πούμε αύριο. Να προσέχεις...

Υ.Γ. Κάπου εδώ τελειώνει μια μικρή εκδίκηση...


19 ταξίδεψαν μαζί της:

Σταλαγματιά είπε...

Έρωτας ειναι αυτό που μου λείπει και θα μου λείπει πάντα !!!

Ζήσε το με περισσότερη καρδιά και λιγότερη λογική!!!

Φιλί

Creep είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Estella είπε...

Σταλαγματια μου είναι πλέον πάνω απο τις δυνάμεις μου να μην ακολουθήσω την καρδιά μου... Ο ερωτας είναι κάτι το υπέροχο αν δεν είναι ψευδαίσθηση... Εύχομαι να έρθει και στη δική σου ζωή, να σε γεμίσει και να σε ανανεώσει. Φιλιά.

Estella είπε...

Αγαπητή Creep παρότι αμφιβάλλω για το αν όντως χαίρεσαι για μένα, σ ευχαριστώ. Η νέα χρονιά ημερολογιακά έρχεται σε λίγες μέρες, μια νέα αρχη όμως μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή. Αν πιστεύεις λοιπόν οτι η ζωή σου είναι μίζερη μπορείς πάντα να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Στο χέρι σου είναι. Καλό υπόλοιπο μέρας.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Επιτέλους! Και λίγο συναίσθημα πριν τζάσει η χρονιά! Εύχομαι έτσι όπως ρομαντικά και ερωτικά φεύγει αυτή, τόσο και καλύτερη να σκάσει μύτη η χρονιά που έρχεται!

Venus on fire είπε...

Έρωτας είναι η αιτία λοιπόν?

Χαίρομαι κούκλα μου για σένα. Να είσαι πάντα χαρούμενη και ερωτευμένη.
Καλή χρονιά να έχεις ,τα δώρα άρχισαν νομίζω να ανοίγουν για σένα,νωρίς νωρίς.

Φιλιά.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ερωτευμένη Estella; Μπράβο, σου εύχομαι να βρεις αυτό που επιθυμείς και ονειρεύεσαι και ακόμα περισσότερα.

Creep είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ginny είπε...

Kαλησπέρα Εστέλλα!!
Πρέπει να ομολογήσω ότι οι μουσικές επιλογές σου για τις αναρτήσεις είναι μαγευτικές κάθε φορά! Καλή μου ζήσε τον έρωτα και μη φοβάσαι να κάνεις λάθη. Όσο για τον πόνο που ίσως να προκαλείς κάποιες φορές άθελά σου, ένα θα σου πω: Δεν υπάρχει αγάπη χωρίς πόνο!
Αν και είμαι σίγουρη ότι αρκεί ένα σου χαμόγελο για να αναζωπυρώσει τη χαρά στα θλιμμένα μάτια!!!

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά...you got a crush!;)

Ο Αλχημιστης είπε...

Πολυαγαπημενη μου Εστελλα εριξε ο θεος ερωτας και σε εσενα το βελος του λοιπον ε? (οχι οτι δεν το ηξερα απο πιο πριν αλλα λεμε τωρα!!). Ζησε τον ερωτα σου χωρις τις συμβασεις της κοινωνιας και τα θελω των αλλων. Ζησε το σαν να ειναι ο πρωτος σου αλλα και ο τελευταιος σου. Με ολη σου την ψυχη, με ολο σου το ειναι, με τις πεντε αισθησεις σου εγρηγορση. Ειναι οι θυμησες το παρελθοντος που μας εμποδιζουν να χαρουμε το τωρα. Ξεχνα αν θες τα παντα, ολοκληρωτικα και ζησε το μεγαλειο και την ομορφια της στιγμης...Απλα νιωσε την...Φιλια!

Και λοιπόν;E allora? είπε...

2010,μια νέα δεκαετία :)
Θερμές ευχές για την νέα χρονιά Estella!!
Χρόνια πολλά και καλά!

Εύχομαι ό,τι ποθείς και επιθυμείς!

Φιλάκια!!!

Estella είπε...

Γλυκέ μου Gi gaga... Να σαι καλά... Η νέα χρονιά μπήκε με μια πολύ ερωτική διάθεση... Θέλω να πιστεύω οτι το 2010 θα είναι ένας πολύ ερωτευμένος χρόνος... Φιλιά πολλά. Ευχομαι ο,τι καλύτερο και σ εσένα!

Estella είπε...

Kαλημέρα καλή μου Venus... O έρωτας είναι η αιτία για πάρα πολλά πράγματα δυστυχώς ή ευτυχώς. Το μόνο σίγουρο είναι οτι χαίρομαι που βρέθηκε στη ζωή μου. Καλή χρονιά γεμάτη φωτιά. Φιλάκια πολλά.

Estella είπε...

Νυχτερινή Πένα σ ευχαριστώ. Καλή χρονιά.

Estella είπε...

Το ιντερνετικό χαζοκούτι creep είναι απλά μια ακόμα διέξοδος για τα συναισθήματα μου. Να σαι καλά, καλό ξημέρωμα...

Estella είπε...

Φυσικά θυμάμαι... Αλλά επειδή όταν είναι Ginny μου να θυμώμαστε κάτι πρέπει να το κάνουμε σωστα... WE VE GOT A CRUSH!!! Xαχαχα :P

Η αλήθεια είναι οτι για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρει ο πόνος... Απλά δε το σκέφτομαι...Αν είναι να πονέσω...Ας πονέσω...

Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν τα κομμάτια που επιλέγω. Θα χαρώ μια μέρα να με βοηθήσεις στην επιλογή της playlist. Φιλιά πολλά.

Estella είπε...

Αχ βρε Αλχημιστή... Αν οι θετικές επιστήμες είχαν την ποίηση που κρύβεις στην ψυχή σου θα χα γίνει γιατρός αγόρι μου... Υπέροχο σχόλιο... Φιλιά πολλά

Estella είπε...

Καλή χρονιά Principessa και σ εσένα. Εύχομαι ολόψυχα ο,τι επιθυμείς. :)

Skouliki είπε...

εγω παλι δεν εχω ερωτευτει ποτε
αγαπαω ομως ...αλλα δεν μου αρεσει ο ερωτας ..μεγαλη συζητηση βεβαια